Nya kvinnor kläder,Kvinnokläder Special försäljning,Kvinna Märkejacka & Tröja
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

I allmänhet kan du njuta av fördelarna med denna rättighet. Om du inte är 100% nöjd är du nöjd med inköp av varor från oss, var god kontakta oss. Endast artiklarna erbjuds till försäljning och returneras i sin ursprungliga förpackning, bytas eller återbetalas. Om du får skadade eller defekta objektet, eller om ordern är felaktig, kontakta oss för att lösa problemet omedelbart. Vi kommer att kontrollera kvaliteten på ordern, men vi kan inte garantera de skadade varorna under leveransen. För att undvika olyckor väljer vi det bästa logistiksystemet.

Vi är engagerade till din tillfredsställelse. Alla artiklar beställda här har ett nära ord här. "Du kan se vår hemsida och få något i sju dagar." Njut av din belöning att slappna av och du måste returneras till oss när du returnerar leveransadressen.

Alla beställda varor, välj här rätt artikel. Vi lovar att packa i rätt ordning. Därför, när det korrekta föremålet återbetalas: Alla returnerade poster är föremål för vissa delvis omräknade bankavgifter och provisioner. Frakt - och - Processavgiften återbetalas inte.

Vi betalar returkvoten i rätt ordning och du ansvarar för frakt och fraktkostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd, och vi är inte ansvariga för förlorade leveranser.

Om återlämnande av vår hemsida Din tillfredsställelse är vårt yttersta mål och för långsiktiga affärer mellan oss, erbjuder vi en avkastning ordning. Innan du kommer tillbaka, var vänlig kontakta oss via e-post den första frågan du har stött på. Om du vill returnera produkten, vänligen skicka ett e-post eller direktchatt användare får 7 dagar för att lära orsakerna till returen och ordernummer till vår första beskrivningen. Din feedback är mycket viktig för oss. Alla artiklar måste returnera hela originalförpackningen. Alla paket ska skickas på ett lydigt sätt. Vi är inte ansvariga för några paket som förlorats under transporten. Observera att original fraktkostnad inte återbetalas. Vänligen kontakta oss innan du löser alla dina frågor och bekymmer.

Byt ut inom sju dagar från inköpsdatumet. Om du upptäcker att ditt val av produkt inte är dina färg- eller storlekskrav, är vi väldigt ledsna att det inte kommer att bytas ut. Men om det är vårt fel kan det returneras och bytas ut under följande villkor. Du måste returnera produkten i sin ursprungliga förpackning som inte ska användas.

Om vi ​​jämför de återvände produkterna omedelbart kommer vi att ersätta de nya produkterna och returnera dem till dig. Fraktkostnaden för den ersättningsprodukt som vi skickar till dig borde bäras av dig. Utrustningen kommer att skickas till utbytet, var god skicka den extra försändelsen tillbaka till varan genom vårt utbyte. När betalningen är klar kommer vi att ersätta det du skickat.

När du kommer tillbaka, kommer du att få en återbetalning, kommer vi att kreditera kredit eller kreditkort av den ursprungliga igen, summan av billigare post. Vänligen tillåt inom tre arbetsdagar vi återbetala en återbetalning. När transaktionen är klar kommer du att få ett bekräftelsemail. Var god upp till 10 arbetsdagar för att spegla pengarna i ditt konto.

Unsubscribe Om du vill beställa och avbryta, ring så snart som möjligt för våra kundtjänstmedarbetare. Tyvärr kan vi inte avbeställa beställningen för leveransordern. Tack för din förståelse. Om du insisterar på att avbeställa din beställning, se vår returpolicy. Majoriteten av lånebeloppet återbetalas inte med mindre kreditkortavgifter.

Back